Reactie van N-VA op voorstelling van “LvB”.

Op 15 oktober 2017

Denderleeuw wordt al jaar en dag door de socialisten bestuurd. Maar zij vrezen terecht dat zij nu ook in Denderleeuw zullen terugvallen op het Vlaamse gemiddelde van maximaal 15 % van de stemmen.  Daarom -en alleen daarom- willen ze niet onder de naam van Sp.a naar de kiezer. Ze denken de Denderleeuwenaren te kunnen misleiden door onder een andere naam op te komen. Maar deze lijst van de burger is samengesteld uit  socialisten, aangevuld met enkele overgelopen liberalen die zich geen socialist willen noemen en een paar politiek dakloze individuen.

Eigenlijk is er weinig nieuws onder de zon. Bij de vorige verkiezingen was OPEN het aanhangsel van de socialisten.  Alleen gingen Sp.a en OPEN, na de verkiezingen als 2 fracties zetelen. Nu zal de lijst van de Burger normaal gezien één fractie zijn.

Wij kunnen ons niet inbeelden dat échte socialisten gelukkig zijn met deze “verruiming”.  Maar voor de Denderleeuwse socialisten zijn alle middelen goed om toch maar aan de macht te kunnen blijven.

Wij, als N-VA, hebben geen verruiming nodig.  Wij gaan opnieuw naar de kiezer met  duidelijke keuzes rond Veiligheid, Verantwoord bestuur en Vlaamse identiteit.

Het is aan de kiezer om te oordelen of hij verandering wil. Die verandering zal er alleen maar komen als N-VA deel uitmaakt van de volgende bestuursmeerderheid.

 

Voorzitter N-VA Denderleeuw

Johan Duyck

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is