N-VA kopstukken komen naar de Denderstreek.

Op 21 mei 2019

Theo Francken, Matthias Diependaele, Anneleen Bossuyt en Assita Kanko (N-VA) komen op 23 mei 2019 naar Geraardsbergen en Denderleeuw om de lokale kandidaten van de Denderstreek een stevige duw in de rug te geven voor de verkiezingen van 26 mei.

 

In Geraardsbergen zijn de kopstukken en lokale kandidaten te vinden vanaf 13u45 in café De Grondeling, Markt 6, 9500 Geraardsbergen.  Om 14 h wordt er gestart met huisbezoeken in centrum van Geraardsbergen met Theo, Matthias, Anneleen, Assita en andere Oost-Vlaamse kandidaten.

 

Van hier uit trekken ze richting Denderleeuw, waar ze omstreeks 16 u samenkomen aan de hoofdingang van het station. Daar voert N-VA campagne in de stationsbuurt en als de tijd het toelaat, worden nog enkele huisbezoeken afgelegd.

 

Waarom deze verkiezingsrally?

 

Deze laatste inspanning is immers broodnodig. Want zeg niet zomaar ‘alweer verkiezingen’ tegen de verkiezingen van 26 mei. Deze verkiezingen zijn belangrijk. Uitermate belangrijk, aldus de voorzitter N-VA Geraardsbergen, Gabriël Schaut.  ‘Want op die dag bepalen de burgers het beleid voor de komende vijf jaar. Willen we terug naar af, naar de periode waarin het afbraakwerk wordt hervat dat de traditionele partijen, met de (extreem-)linkse politiek op kop en gedirigeerd vanuit Wallonië voor ogen heeft of willen we de sprong vooruit voortzetten? Willen we echt het risico lopen in een periode terecht te komen met veel vragen maar zonder concrete oplossingen? De N-VA gaat uit van haar eigen kracht. De N-VA heeft een ijzersterk programma dat een realistisch en economisch verantwoord antwoord biedt op de problemen die onze huidige maatschappij beroeren. Zowel op het vlak van klimaat, veiligheid, migratie, onderwijs, werkgelegenheid, sociale zekerheid, …biedt de N-VA een haalbaar plan en toont ze haar menselijk gelaat. Een robuust team staat bovendien garant voor de uitvoering van de plannen van de N-VA. Matthias Diependaele, Anneleen Van Bossuyt, Veerle Baeyens, Niklas Arents, Laura Peeters, Ilse Roggeman,en nog vele anderen willen de rug rechten om voor u een positief verhaal te schrijven’.

 

Gabriël Schaut                                         Mike De Staebele

Voorzitter N-VA Geraardsbergen               Voorzitter N-VA Denderleeuw

 
 
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is