Geslaagde valentijnsactie van N-VA Denderleeuw

Op 15 februari 2012

Naar jaarlijkse traditie organiseerde N-VA Denderleeuw op 14 februari een valentijnsactie aan het  station van Denderleeuw.  Dit jaar werd de actie ook uitgebreid naar de spoorweghalte in Welle en Iddergem.

Voorzitter Koen D’Haenens: "Valentijn is het feest van de geliefden, daarom willen we steeds een leuke actie opzetten en diegenen die het vergeten zijn er natuurlijk aan herinneren ...”.  

Uiteraard kunnen we niet ontsnappen aan de problemen rond het station van Denderleeuw zoals hangjongeren die reizigers lastigvallen, vechtpartijen, fietsdiefstallen, vandalisme... N-VA Denderleeuw kaart deze problemen al jaren aan, maar pas dit jaar niet toevallig een verkiezingsjaar ... kregen we gehoor. Echter het plaatsen van 8 extra camera’s bovenop de 40 bestaande zullen de problemen volgens N-VA Denderleeuw niet oplossen.

Het beeldmateriaal wordt momenteel nog naar een controlekamer in Brussel-Zuid doorgestuurd, zodat heel wat tijd verloren gaat voor een patrouille ter plaatse is.  Daarom pleit N-VA Denderleeuw voor échte oplossingen zoals een permanente post van Securail in het station die onmiddellijk ter plaatse kan komen of daders op heterdaad betrappen!  Ook het zichtbaarder inzetten van gemeenschapswachten en politie na de kantooruren zijn volgens N-VA Denderleeuw oplossingen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is