Davy Scherlippens neemt ontslag als raadslid.

Op 28 augustus 2015
Wegens mijn verhuis naar Liedekerke heb ik deze week ontslag genomen uit de gemeenteraad als fractieleider en gemeenteraadslid.
 
De politieke crisis in Denderleeuw was zeker niet aangenaam als lokaal politicus en dikwijls heel moeilijk uit te leggen aan de bevolking die terecht vragen stelt bij de situatie. Ik ben er van overtuigd dat nu het moment gekomen is om nieuwe mensen aan zet te laten komen, die geen verleden van ruzie of twisten met zich meedragen en met iedereen kunnen spreken en samenwerken.
 
Het is hét moment dat de politiekers die reeds jarenlang deel uitmaken van het bestuur in Denderleeuw een stap terugzetten in belang van onze inwoners.
 
De partijen (CD&V en SP.A/OPEN) die de onbestuurbaarheid hebben geforceerd dragen een zware verantwoordelijkheid naar de bevolking toe. 
Ik hoop dat ze snel tot een akkoord kunnen komen in belang van onze inwoners.
 
N-VA Denderleeuw zal constructief oppositie voeren en mee politieke steun verlenen aan positieve projecten en initiatieven die beantwoorden aan onze programmapunten waarmee we naar de Denderleeuwenaar trokken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.
 
Persoonlijk ben ik tevreden met de inspanningen die we leverden om de wijkagent dichter bij de bevolking te brengen.
 
Ik sta alleszins ten dienste van de afdeling in Liedekerke om met het zelfde enthousiasme mij in te zetten.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is